fbpx

ECHIPA

Echipa Crosul Arenelor

Echipa noastră de organizare este formată din alergători pasionați, care doresc să vă ofere o experiență memorabilă.

Theodor Manolache

Manager Proiect

Alerg din 2012 si n-am stat pe ganduri nici o secunda cand am avut oportunitatea sa ma implic in organizarea mai multor evenimente sportive. Asa am ajuns sa organizez impreuna cu o echipa fantastica evenimente ca Baneasa Forest Run sau Predeal Forest Run cu peste 5.000 de participanti anual. Trail sau asfalt? N-am avut niciodata aceasta dilema. Imi place alergare sub orice forma, distanta, suprafata, iar Crosul Arenelor este eveniment de alergare cu un concept unic, nascut din nevoia de miscare si de diversitate. Mi-ar placea sa particip la un astfel de eveniment indiferent cine l-ar organiza. Este important sa avem cat mai multe ocazii de a iesi din casa pentru a face miscare, pentru a incuraja pe cei care fac miscare, pentru a sprijini cauzele sociale din comunitatea noastra.

Cătălina Cătescu

Coordonator proiect

Energia care se transmite in timpul unui eveniment de alergare este ceva unic. Este un schimb permanent de zambete, este despre oameni frumosi care impartasesc aceeasi pasiune pentru miscare. Si ma bucur ca am ocazia sa fiu parte din acest fenomen, sa organizez evenimente de calitate precum Baneasa Forest Run si Predeal Forest Run alaturi de echipa Alergam de placere. Crosul Arenelor a aparut din pasiunea noastra pentru alergare si organizare de evenimente. Este un concept nou, unic, un prilej de a ne bucura de un traseu emblematic pentru Bucuresti. Si sper sa ne vedem in numar cat mai mare la alergare.

Irina Manolache

Manager comunicare

Una din putinele dati cand am plans de fericire a fost atunci cand am terminat primul meu semimaraton. Alergarea este pentru mine prilej sa fiu doar eu cu mine, timp de calitate petrecut cu propria persoana, eliberare de endorfine si bucurie ca mai fac un kilometru chiar si dupa ce mi-am spus ca nu mai pot. Ma bucur ca pot sa alerg si iubesc sa ii incurajez pe alergatori, ma emotioneaza fiecare start si ma motiveaza fiecare finish. Crosul Arenelor s-a nascut din pasiunea si bucuria alergarii si sper sa devina o cursa emblematica, in care alergatorii si voluntarii sa fie o mare echipa castigatoare.

Lucian Arghiri

Am început sa alerg pentru ca îmi doream sa duc o viața sănătoasă. Și am hotărât ca e nevoie de asta pentru ca deja cântăream peste 0,1 Tone, trăiam deja periculos și aveam un risc ridicat pentru toate bolile din lume. Am început un program de alergare (aproape) zilnică, am slăbit și am început sa particip la competiții iar curând am realizat ca ma descurc destul de bine la asta. In echipa Alergam de Placere am intrat la invitația lui Theo după o provocare personala de alergare in Băneasa pe o distanța de 86 km. Echipa m-a adoptat repede si am constatat ușor ca avem principii si obiective similare, printre ele aflându-se grija pentru mediu si ajutorarea celor mai puțin norocoși. Azi alerg zilnic si din ce in ce mai bine si ma strădui să pun umărul la organizarea acestor evenimente care promovează mișcarea si un stil de viață sănătos. Sunt foundraiser ori de câte ori am ocazia, donator benevol de sânge si recunoscător pentru toți oamenii care au fost alături de mine (mai ales) in ultimii 5 ani! Va mulțumesc din toată inima!

Nicoleta Arghiri

Am început sa alerg din dorința de a face mișcare și de a face ceva pentru mine. Inițial, alergam in parc, iar prin 2019 am început sa particip si la competiții. Energia, atmosfera, oamenii, zâmbetele, voia buna, bucuria de a termina o cursa, atingerea unor obiective, împlinirea unor visuri, toate astea pot fi întâlnite intr-o competiție. Ușor, ușor am început sa îmi doresc lucruri la care inițial nici nu îndrăzneam sa ma gândesc, iar in 2023 am alergat un maraton. Alergarea, pe lângă starea de bine și bucuria de a face mișcare, m-a adus in aceasta echipa minunata, alături de toată familia mea. Împart cu drag încurajări, felicitări, zâmbete, îmbrățișări și emoție alergătorilor care accepta provocarea unei curse organizate de echipa Alergam de Plăcere.

Eduard Asofiei

Alergarea pentru mine este o stare. O stare de bine pe care mă bucur că o pot reda și altor pasionati atunci când participă la evenimentele pe care le organizăm. Mă încarc din energia participanților, iar feedback-ul pozitiv însoțit de zâmbetele de la final sunt cea mai mare recompensă.

Alexandra Campeanu

Fiind o persoană activă, mereu pe drumuri, cum mă cunosc toți prietenii am înțeles, încă din perioada adolescenței, că cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este sănătatea. Acum ceva vreme făcând sport de performantă am descoperit si aceasta latură. Consider că o viață activă este mai mult decât necesară, atât pentru trup dar mai ales pentru psihic. În acest fel, competiții precum Baneasa Forest Run, Predeal Forest Run și acum Crosul Arenelor au fost create ca să ofere posibilitatea fiecărei persoane, de orice vârstă, de orice gen, cu diferite nivele de pregătire, să poată "lucra" la propria sănătate și să se bucure de prezența atâtor oameni care împărtășesc aceleași valori ca și ei.

Marius Campeanu

Un om activ prin însăși natura mea, fiind nascut și crescut în Predeal, nu aveam cum să mă formez altfel decât ca un iubitor al naturii, al înaltului crestelor montane și al activităților sportive. Organizator de evenimente sportive școlare, apoi la nivel local si județean, am realizat că nu neaparat competiția îi adună pe participanți, ci relațiile care se formază in cadrul acestui tip de activități, prieteniile care se leagă, împărtășirea acelorași valori, dorința de mai bine, de mai mult, de mai înalt. Astfel am și devenit parte a acestei frumoase si pasionate echipe, care prin profesionalismul ei a creat Băneasa Forest Run și Predeal Forest Run, evenimente care au crescut devenind competiții importante în calendarele fiecarui iubitor de alergare și care adună la start , an de an, cei mai buni și frumosi oameni. Evenimentul ,,Crosul Arenelor,, reprezintă o nouă provocare pentru cei ce își doresc să alerge într-o competiție a prieteniei, a descoperirii Capitalei României, a unui traseu care arată o parte din ce are Bucureștiul mai frumos, posibilitatea de a te bucura de o zi activă împreună cu familia, prietenii, vecinii și cu toti ceilalți iubitori ai unei vieți active și sănătoase.

Radu Campeanu

Eu...o fire dinamica, sportiva, sociabila, cu simtul umorului, imi place sa lucrez in echipa, sa caut solutii indiferent de problema distractiv, dar si serios in acelasi timp. Ca hobby-uri as mentiona masinile, sportul (fotbal, volei), drumetiile.

Cristina Chitoiu

Am descoperit voluntariatul alaturi de echipa Alergam de Placere si sa fac parte din organizarea unor evenimente sportive mari ma provoaca si ma incarca de energie. Sunt situatii in care stim ca trebuie sa luam decizii pe moment, astfel incat evenimentul sa mearga perfect, ne distram, ne bucuram si invatam sa fim mai buni, mai rabdatori si mai empatici.

Ionut Chitoiu

Alaturi de echipa Alergam de Placere am invatat ce experienta frumoasa este sa fii parte din organizarea unui eveniment de alergare. Imi place sa petrec timp in natura, este mereu o aventura pentru ca apar situatii neprevazute care ma provoaca indiferent de activitatea in care ma implic. Si mai ales, imi place sa ma bucur si ma distrez in compania colegilor si a participantilor.

Anda Costache

Cred cu tărie în ideea de a avea încredere în propriul corp și de a putea fi conștient de abilitățile tale. Mișcarea devine astfel condiție pentru propria dezvoltare în toate aspectele sale.

Bogdan Costache

Iubitor de natură, de pădure și doritor de mișcare. Pentru mine alergarea tine de caracter, nu este neapărat o ocazie pentru a seta un nou “personal best”.

Laura Constantin

Sunt doar o alergatoare care împarte bucurie. Acum iti vei pune întrebarea: cum asa? Simplu: dacă alergi mai repede decât mine te vei bucura ca ești mai antrenat, dacă alergi mai încet, te voi încuraja. În rest, sunt un om simplu căruia ii plac drumețiile, alergarea, cititul, florile și tot ce înseamnă natură.

Gabriela Constantinescu

Născută pe strada Patinoarului, într-un oraș considerat a fi Polul Frigului, întâi am învățat sa patinez și abia apoi sa merg. Cu toate astea, de-a lungul vieții, nu am avut rezultate sportive remarcabile, doar câteva Daciade sau concursuri de atletism în copilărie. Două-trei participări la cros-uri la maturitate. Ceea ce este, însă, esențial e ca nu am renunțat nici măcar o zi să fac sport sau să mă implic în vreun proiect cu oameni frumoși și cu multă mișcare, așa cum sunt proiectele Asociației Alergăm de Plăcere.

Liviu Constantinescu

Am uitat să alerg, dar alături de voi, am descoperit voluntariatul. Pun umărul, mă implic și trăiesc cu ,,Alergam de plăcere" în proiectele frumoase ale asociației. Simt ca intineresc atunci când fac parte dintr-o echipă tânără și frumoasă!

Nicoleta Grecu

Beatrice Ionescu

Jumătate de inimă aparține munților. Jumătate e dedicată să creeze evenimente sportive inedite. Atrasă iremediabil de ultramaratoane, explorator mereu curios, nu mă pot abține când găsesc o cărare neumblată. Mereu începătoare în ceva.

Bogdan Ioniță

Sunt o persoană activă și optimistă, îmi place să mă implic total în proiectele organizației, în dorința de a oferi alergătorilor experiențe cât mai plăcute și mai diversificate. Acord o atenție deosebită dialogului cu voluntarii implicați în acțiunile de pe traseu, astfel incat evenimentele noastra să aibă un impact pozitiv.

Ema Ioniță

Sportivă întârziată (m-am apucat de alergat cam după 35 de ani), cititoare împătimită, iubesc diminețile din weekend când savurez cafeaua în liniște, zilele însorite de primăvară, verdele crud și oamenii care vor să facă bine.

Cătălin Marin

Când am început să alerg nu știam cât de introspectivă e alergarea și în același timp cât de frumos e să împarți cu alți participanti bucuria unei curse. Partea faina e că poți să dai mai departe și să îi ajuți și pe alții să trăiască momentele intense pe care ți le daruiește acest sport. Doar în felul acesta lucrurile merg mai departe, din generație în generație!

Geta Musescu

Emotia pe care o simt atunci cand sunt implicata in organizarea unui eveniment sportiv este aparte. Ma bucur sa pot ajuta, sa socializez si sa petrec timp in natura. Iar admiratia pe care o simt atunci cand privesc oameni care practica acest sport frumos imi aduce o energie incredibila si certitudinea ca e bine sa continui ceea ce fac.

Ana Maria Nan

Mă încarc cu energie atunci când fac sport. Fac voluntariat din 2016 pentru că îmi place să dau o mână de ajutor atunci când este nevoie. De altfel, prin voluntariat am descoperit și plăcerea de a fi implicată în organizarea unui eveniment.

Rodica Oprina

Sunt neobosita atunci cand ma alatur unui eveniment. Coordonez cea mai tare echipa de voluntari, alerg si sustin sportul in toate formele sale, iar oamenii imi sunt alaturi si asta ma bucura. Consider ca "Impreuna suntem mai puternici" si asta e crezul meu

Stefan Oprina

Antrenor și arbitru de atletism, organizator de competiții și pasionat de alergare de peste 45 de ani.

Florin Pleșea

Pasionat de mișcare și de natură, iubesc să organizez ieșiri pe munte fie că sunt drumeții, ture de MTB, alergări sau monitorie de snowboarding. Competițiile de alergare ocupă un loc special în inima mea, sunt o provocare atât ca participant dar mai ales ca organizator.

Irena Pleșea

Marile mele bucurii sunt drumețiile, muntele și alergarea. Acestea ne-au adus împreună în echipa Alergam de Placere, încercând să ne depașim limitele cu fiecare competiție. Recompensele mele cele mai mari sunt zâmbetele participanților după un eveniment reușit.

Cristian Sima

Sportiv de performanță în urmă cu 35 ani. O pauză de 30 ani de care sunt "vinovat", dar cu dorința de a recupera plăcerea de a alerga. Am întâlnit în ultimii 5 ani o comunitate nelimitată de oameni ce împărtășesc "alergarea de plăcere", iar alături de ei particip la evenimente în calitate de alergător și din această postură a alergătorului, sunt mândru când pot împărți din cunoștințele mele într-o echipă de organizare, cum este cea din care acum fac parte.

Gabriel Solomon

Sunt alergător, galantom, antreprenor, organizator de evenimente, dar în primul rând pasionat de sport. Sunt Certified Race Director de la Road Runners Club of America cu peste 12 ani de experiență în organizarea de evenimente de alergare și triatlon. Sunt inițiatorul: 42km.ro (o platformă dedicată sportului de masă) ce a gestionat peste 21 mil lei din taxele de înscriere și este unul dintre fondatorii platformei de fundraising Galantom.ro (fonduri de peste 25 mil lei), care ajută oamenii de bine să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Cristi Stoica

Sunt din Bușteni și de când mă știu sunt pe munte. Îmi place să fac drumeții, nu neaparat sa alerg. Însă, dacă ar fi să particip la un eveniment de alergare pe șosea, cu siguranță aș începe cu Crosul Arenelor. Sunt o persoană organizată, iar implicarea în desfășurarea unui eveniment mă provoacă și mă bucură în același timp.

Gabriel Tudorana

Dorinta de miscare, activitatile in aer liber si voluntariatul m-au adus intr-o echipa cu care doresc sa realizam lucruri extraordinare.

Gigi Vutino

Nu sunt un mare amator de mișcare, dar alături de echipa Alergam de Placere alergarea pare mai ușoara și mai frumoasă. Organizarea de evenimente a venit ca o completare firească și este o bucurie să particip la planificarea și implementarea proiectelor de alergare.

Echipa