fbpx

Solidarite

Sprijinim Asociația Magic

Încurajăm fiecare om și echipă să accepte provocarea Crosul Arenelor din București și să susțină educația copiilor cu afecțiuni grave din România. Depășirea limitelor proprii, efortul depus la fiecare pas, curajul și determinarea de a termina cursa – toate acestea se regăsesc în lupta împotriva bolii a copiilor pe care îi ajutăm zi de zi la Asociația Magic. Participarea la Crosul Arenelor înseamnă o experiență valoroasă și distractivă pentru tine, dar și sprijin pentru acești copii. 

SOLIDARITATE

Donează pentru MAGIC EDU

Pregătiți-vă echipamentul de alergare, încălțămintea comodă și, mai presus de toate, pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat. La Crosul Arenelor alergăm și susținem bursele Magic EDU.

Bursele MagicEDU (în valoare de 500 de lei, lunar, inclusiv pe perioada vacanțelor) susțin continuarea educației copiilor cu diagnostice grave, după revenirea de la tratamentele chinuitoare - pentru a-și putea atinge potențialul și urma visurile, fără să le stea în cale și dificultățile financiare aferente bolii. Proiectul MagicEDU a inceput în 2020, cu 100 de copii, în 2021 a crescut la 150, iar din anul 2022 bursele susțin lunar educația a 200 de copii.

Cu ajutorul vostru, sperăm să putem ajuta an de an cât mai mulți copii să țină pasul cu școala, în ciuda afecțiunilor grave cu care se luptă.

CUM POȚI AJUTA

1. Poți susține bursele Magic Edu donând 20 lei, 30 lei, 50 lei sau orice suma multiplu de acestea, adăugând în pasul 2 al formularului de înscriere opțiunea aferentă donației tale. Crosul Arenelor va transfera în totalitate aceste donații către Asociația Magic.

2. Poți fii fundraiser, adică vei avea propria ta pagină de strângere de fonduri (fundraising) pe platforma Galantom.ro, unde susții proiectele Asociației Magic. Noi te vom ajuta să creezi această pagină. Pe această platformă îţi poţi ruga familia, prietenii, colegii și pe oricine crezi că poate să doneze online pentru cauza în care tu ai ales să te implici. Poți să te înscrii ca fundraiser bifând în formularul de înscriere la cursa sau accesând butonul de mai jos.

Cauza Socială