fbpx

CONTACT

Formular contact

  faq

  Întrebări frecvente

  Participarea la eveniment este condiționată de înscrierea la eveniment, conform cu regulamentul evenimentului prezentat pe site-ul nostru și plata taxei de participare. Înscrierile se fac online, în pagina de înscriere.

  Plata se poate face doar online cu cardul bancar, la înregistrare. Validarea se va face automat după ce plata este procesată.

  Traseul de alergare este măsurat și omologat de către Federația Internațională de Atletism, asigurându-vă că distanța parcursă este corectă și timpul obținut este reprezentativ pentru distanța respectivă.

  Crosul Arenelor este un eveniment unic pentru Capitală, iar unul din elementele care dau unicitate evenimentului este faptul ca Startul si Finișul sunt în locuri diferite, la mare distanța unul de altul. Pentru un traseu cât mai fluid, rapid, fără dus-întors, care să străbată cele mai frumoase străzi ale Bucureștiului.

  Startul: Stadionul Național Arcul de Triumf

  Finișul: Arena Națională

  1. Cu tramvaiul 41 pana la statia Casin.
  2. Cu metroul pana la Aviatorilor si apoi cu unul dintre urmatoarele autobuze: 331, 335, 205, pana la statia Arcul de Triumf. Distanta de la Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle pana la linia de start este de 900 m si poate fi parcursa si in mers/alergare.
  3. Cu metroul pana la statia Piata Victoriei si apoi mers/alergare pana la zona de start. Distanta de parrcurs este de 2 km.

  Cea mai usoara cale de a ajunge inapoi la start este cu metroul. De la statia Piata Muncii, aflata la 1,5 kilometri de linia de finish, pana la statia Aviatorilor situata in Piata Charles de Gaulle, aflata la 900 metri de linia de start.

  Kitul de participare pentru probele de 10 km si stafeta 2 x 5 km nu poate fi ridicat in ziua evenimentului. Kiturile vor fi distribuite in locatia de finis. In cazul in care nu puteti ajunge, puteti semna declaratia pe proprie raspundere electronic (vom trimite un email in acest sens in saptamana evenimentului) si puteti inmana codul QR primit pe email in saptamana evenimentului unei persoane (delegat) care sa va ridice kitul de participare. Ideal ar fi sa gasiti printre alergatorii inscrisi persoane cunoscute cu care sa va vedeti la start.

   

   

  Pentru proba Family Run, kitul de participare poate fi ridicat si in ziua evenimentului conform programului ce va fi anuntat in pagina “Info eveniment”.

  Pentru proba de 10 kilometri si stafeta 2 x 5 km, kitul nu pote fi ridicat in ziua cursei deoarece locatia de ridicare a kiturilor este Arena Nationala, aflata la finis.

  La start va exista o garderobă mobilă care va prelua toate bagajele și le va transporta către finiș imediat după start.

  Da, in zona de schimb a stafetei de pe Strada Halelor/Splaiul Independentei va exista o garderoba aflata langa punctul de hidratare ce se va deschide la ora 09:00 si se va inchide la ora 10:00. Asigura-te ca iti lasi bagajul in acest interval orar.

  Schimbul de stafeta va avea loc pe Str. Halelor/Splaiul Independentei, in proximitatea Pietei Unirii, la 100 de metri de statia de metrou Piata Unirii 1. In kitul de participare vei gasi o cartele de metrou cu o calatorie pe care o poti folosi pentru a ajunge cu metroul la statia Piata Muncii, aflata la 1,5 km de linia de finish de la Arena Nationala. Tot aici, la Arena Nationala, iti poti recupera bagajul lasat la garderoba la start.

  Animalele de companie nu pot participa la evenimentul acesta. Atmosfera de eveniment, un nivel ridicat al decibelilor (muzica din zona de start/finish), foarte mulți participanți pot provoca animalului tău de companie stări de agitație și nervozitate, iar pentru comfortul acestuia și pentru siguranța tuturor participanților, acest lucru nu este permis.

  Crosul Arenelor este o cursă cronometrată. Cronometrarea se va face la secundă cu ajutorul cipurilor electronice de unică folosință aflate pe spatele numarului de concurs. Timpul pe baza căruia se va întocmi clasamentul va fi timpul brut, adică cel dintre momentul startului și trecerea liniei de finiș. În măsura în care va fi posibil, vom oferi alergătorilor și timpul net, adică cel dintre trecerea liniei de start și trecerea liniei de finiș, însă acest timp nu va fi luat în calcul la alcătuirea clasamentului. Dacă 2 concurenți aleargă traseul în același timp, unul va primi locul x, iar celălalt locul x+1. Proba Family Run 2 km nu este cronometrată fiind necompetitivă.

  Locurile sunt transmisibile unei alte persoane sau participanții se pot muta de la o cursă la alta conform condițiilor din regulament.

  Pozele de la eveniment sunt disponibile pentru participanți timp de două luni de la data evenimentului.

  Nu avem o data limita de inscrieri, insa locurile sunt limitate, iar aceasta limita este imprevizibila deoarece este influentata de mai multi factori, inclusiv de posibilitatea sau imposibilitatea de a suplimenta produsele din kitul de participare. Astfel, in masura in care poti, inscrie-te cat mai din timp.

  Contact Us