fbpx

DESPRE

Bun venit la Crosul Arenelor

Crosul Arenelor este un eveniment de alergare nou care va avea loc pe cele mai cunoscute și frumoase străzi din București. Competiția are loc între două arene importante din Capitală: Stadionul Național “Arcul de Triumf” și Arena Națională. Este un eveniment unic pentru Capitală, deoarece veți alerga într-o singură direcție, doar dus, fără întoarceri. Se aleargă astfel pe un traseu cât mai fluid, rapid, fără dus-întors, care să străbată cele mai frumoase străzi ale Bucureștiului într-o cursă de 10 kilometri.

Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă

Sub sloganul “Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă”, ne propunem să creăm o atmosferă deosebită pentru toți alergătorii. Pe parcursul traseului veți găsi mai multe puncte de încurajare pregătite pentru a vă oferi o doza de energie fantastică. În aceste puncte vă veți simți ca pe adevărate scene în care voi sunteți artiștii, înconjurați de o atmosferă plină de entuziasm. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă depășiți limitele și să vă bucurați de fiecare pas al traseului.

Pe lângă provocarea probei de 10 kilometri, venim si cu o provocare pentru echipă: ștafeta de 2 x 5 kilometri. În plus, organizăm și probe pentru copii, astfel încât întreaga familie poate participa la acest eveniment unic.

Crosul Arenelor își propune să crească de la o ediție la alta pentru a deveni cel mai popular eveniment de alergare din România.

Echipa Crosul Areneor

Echipa noastră de organizare este formată din alergători pasionați, care doresc să vă ofere o experiență memorabilă. Traseul de alergare va fi măsurat și omologat de către Federația Internațională de Atletism, asigurându-vă că distanța parcursă este corectă, iar timpul obținut este reprezentativ pentru distanța respectivă.

Așadar, pregătiți-vă echipamentul de alergare, încălțămintea comodă și, mai presus de toate, pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat. Vă așteptăm cu brațele deschise la Crosul Arenelor, unde Bucureștiul devine o scenă și veți alerga din Arena Arcul de Triumf în Arena Națională. Să pornim împreună pe acest drum și să creăm amintiri de neuitat!

Despre Crosul Arenelor