fbpx

încurajare

Vino să susții alergătorii la Crosul Arenelor, pe 24 septembrie!

Nu este un meci de fotbal, nu este un spectacol, este un eveniment în care participanții și susținătorii sunt actorii principali. Iar schimbul acesta de energie este cel care oferă satisfacția maxima. Ai putea crede ca este doar un act altruist, insa noi te provocam sa vezi ca fiecare incurajare se intoarce la tine intr-o alta forma, fie ca vorbim de un zambet, de un salut sau chiar aplauze din partea alergatorilor. Pe 24 septembrie, vino sa-i sustii pe cei care alearga, fie ca alergi sau nu. Suntem toti parte din comunitate si asta este ocazia perfecta sa aratam ca suntem impreuna. Vino să sărbătoresti alături de noi sportul, mișcarea și frumusețea orașului golit de mașini.

KM 4,35

Punct de încurajare la Palatul CEC!

📍 Locație Google Maps

🏃 Pirmul alergător: 9:40

🏃 Ultimul alergător: 10:15

🎁 Cadouri pentru susținatori: 100 de tricouri de alergare Băneasa Forest Run și Predeal Forest Run, diverse mărimi. Ele vor fi împărțite în ordinea sosirii în punct celor care încurajează alergătorii. 

KM 6,5

Punct de încurajare pe Bd. Unirii cu Str. Traian

📍 Locație Google Maps

🏃 Pirmul alergător: 9:50

🏃 Ultimul alergător: 10:40

🎁 Cadouri pentru susținatori: 50 de băuturi preparate de Coffee-Bike (cafea bio, ceai bio, ciocolată caldă). Ele vor fi împărțite în ordinea sosirii în punct celor care încurajează alergătorii. 

KM 7,5

Punct de încurajare la Piața Alba Iulia

📍 Locație Google Maps

🏃 Pirmul alergător: 9:55

🏃 Ultimul alergător: 10:50

🎁 Cadouri pentru susținatori: atmosferă întreținută de DJ-ul Crazy Wolf, 100 de tricouri de alergare Băneasa Forest Run și Predeal Forest Run, diverse mărimi, și o doză de băutură energizantă Crazy Wolf. Ele vor fi împărțite în ordinea sosirii în punct celor care încurajează alergătorii. 

KM 8

Punct de încurajare Bd. Decebal cu Str. Dristorului

📍 Locație Google Maps

🏃 Pirmul alergător: 9:55

🏃 Ultimul alergător: 10:55

🎁 Cadouri pentru susținători: atmosferă întreținută de Mickey și Minnie cu care cei mici se pot poza și 100 de bandane Crosul Arenelor perfecte pentru sezonul de toamnă care a început. Ele vor fi împărțite în ordinea sosirii în punct celor care încurajează alergătorii. 

KM 9,8

Punct de încurajare Arena Națională

📍 Locație Google Maps

🏃 Pirmul alergător: 10:00

🏃 Ultimul alergător: 11:15

🎁 Cadouri pentru susținători: 100 de bandane Crosul Arenelor, perfecte pentru sezonul de toamnă care a început. Ele vor fi împărțite în ordinea sosirii în punct celor care încurajează alergătorii. 

Stadionul Arcul de Triumf

Construit pe locul vechiului stadion, noul stadion Arcul de Triumf a fost inaugurat in 2021, mai precis pe 3 iulie, când 4.400 de oameni au privit din tribune meciul de rugby dintre Romania si Argentina, care s-a finalizat 17-24. Fiind un stadion polivalent, a găzduit în 2021 și meciurile de fotbal din Campionatul European pentru tineret.

Arcul de Triumf

A fost construit de către Petre Antonescu intre 1921-1922 pentru a celebra victoria României în Primul Război Mondial și încoronarea regelui Ferdinand. Forma sa actuală, asemănătoare cu cea a Arcului de Triumf din Paris, i-a fost dată odată cu renovarea monumentului, între 1935-1936.

Puncte sustinatori