fbpx

încurajare

Bucureștiul e o scenă, din arenă în arenă!

Asta ne dorim la Crosul Arenelor. Cât mai multe puncte de încurajare. Fie pregătite de noi, fie generate de apelul nostru către publicul larg, prietenii, rudele, cunoștințele alergătorilor. A alergătorilor care nu participă la această ediție, dar care înțeleg cât de frumos este să fii încurajat de pe margine. A oamenilor care vor să iasă la o plimbare duminică dimineața, să sărbătorească alături de noi sportul, mișcarea și frumusețea orașului golit de mașini.

KM 1,7

Elevii școlii ProIngenio

Elevii ProIngenio vor fi alături de noi în dreptul Muzeului Antipa să ne încurajeze și să se lase inspirați de alergătorii de pe traseu. Pentru că ei știu foarte bine ce înseamnă să faci mișcare, știu ce înseamnă competiție sportivă. De altfel, școala are propriul eveniment de alergare în care elevii se întrec colegial alături de părinți și profesori.

KM 2,9

Majoreteeeee!

La kilometru 2,9 vei avea parte de o experiența inedită. Cu toții îndrăgim majoretele, așa că echipa de majorete a Școlii Nr 190 " Color Dance", coordonată de Prof . Gîțan Florentina, va fi acolo ca să te facă să "ridici capul din asfalt".

KM 4

Rock School iese în stradă

La kilometru 4, pregătește-te pentru rock, de la Rock School. Un toboșar, o chitară și un bas te vor energiza și propulsa mai departe pe traseu.

KM 4,35

Chemăm bucureștenii la CEC

Cu toții ne bucurăm atunci când vedem că orașul sărbătorește alergarea împreună cu noi. Așa că ne-am propus să aducem oamenii în stradă la încurajare și am pregătit pentru ei mici surprize care să le facă dimineața și mai plăcută! Dacă nu ești înscris la cursă și vrei să vii la încurajare, vezi aici punctele și surprizele pe care le-am pregătit.

KM 5,5

Mai mult decât toboșari, bateriști

3 bateriști Rock School îți vor sincroniza pașii la intrarea pe Bulevardul Unirii. Acustic, live și în ritm de rock și alergare. Ai tot ce îți trebuie! ...picioare tari și ochii în zare!

KM 6,5

Scoatem bucureștenii la cafea

Bulevardul Unirii e lung, frumos și mult mai plăcut dacă este și animat. Așa că noi venim cu cafeaua, iar publicul spectator vine cu entuziasmul. Dacă nu ești înscris la cursă și vrei să vii la încurajare, vezi aici punctele și surprizele pe care le-am pregătit.

KM 7,5

Crazy boost

Ești la Piața Alba Iulia și mai ai doar 2,5 km până la finiș. E timpul să accelerezi. Crazy Wolf este aici cu muzica potrivită pentru încă o doză de energie. Dăm muzica mai tare imediat după punctul de hidratare. Iar publicul va avea parte și aici de un motiv în plus să iasă din casă la o plimbare. Vezi aici punctele și surprizele pe care le-am pregătit pentru public.

KM 8

Mascote și energie vie, la propriu

Asociația Magic a vorbit cu Mickey și Minnie să vină să sprijine alergătorii pe Bulevardul Unirii, iar bucureștenii care li se alătură primesc, pe lângă un moment foto cu mascotele, un cadou surpriză. Iar tu primești energia și entuziasmul lor. Dacă vrei să vii la încurajare, vezi aici ce alte surprize am pregătit și unde.

KM 8,5

Contrapunct pentru picioare

La Piața Muncii, copiii și adolescenții de la Contrapunct preiau microfonul pentru a te trece cu bine ultima intersecție majoră de pe traseu.

KM 9,8

Așteptăm bucureștenii la Arena Națională

Ultimii 250 de metri. Aproape de linia de finish, aproape de medalie. Aproape de cei din jur, acesta este scopul final! Dacă vrei să vii la încurajare, vezi aici ce surprize am pregătit și unde.

Stadionul Arcul de Triumf

Construit pe locul vechiului stadion, noul stadion Arcul de Triumf a fost inaugurat in 2021, mai precis pe 3 iulie, când 4.400 de oameni au privit din tribune meciul de rugby dintre Romania si Argentina, care s-a finalizat 17-24. Fiind un stadion polivalent, a găzduit în 2021 și meciurile de fotbal din Campionatul European pentru tineret.

Arcul de Triumf

A fost construit de către Petre Antonescu intre 1921-1922 pentru a celebra victoria României în Primul Război Mondial și încoronarea regelui Ferdinand. Forma sa actuală, asemănătoare cu cea a Arcului de Triumf din Paris, i-a fost dată odată cu renovarea monumentului, între 1935-1936.

Puncte de încurajare