fbpx

ÎNSCRIE-TE

BEACTIVE

Proba BeActive din cadrul evenimentului Crosul Arenelor este organizata sub egida Saptamanii Europene a Sportului si este realizata cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Sport. Aceasta proba este gratuita, se adreseaza exclusiv persoanelor cu dizabilitati si celor care vor sa experimenteze proba din postura unei persoane cu nevoi speciale, simuland o dizabilitate si are un kit diferit fata de restul probelor.
 
 Atenție! Locurile sunt limitate la 100 de participanti.

DESPRE #BEACTIVE

#BEACTIVE face parte din Saptamana Europeana a Sportului, proiect coordonat de Agentia Nationala pentru Sport, iar cursa BEACTIVE din cadrul evenimentului Crosul Arenelor are ca scop incluziunea prin sport a persoanelor cu dizabilitati.

Proba se adreseaza persoanelor cu dizabilitati, dar si celor care doresc sa sustina incluziunea persoanelor cu dizabilitati, alegand sa simuleze o dizabilitate pentru a simti ce simte o persoana cu nevoi speciale (ex: parcurgerea traseului intr-un scaun cu rotile, parcurgerea traseului legat la ochi, cu insotitor, legarea mainilor la spate etc.).

Traseu si ora de start

  • Start/Finiș: Arena Națională
  • Oră start: 11:45
  • Distanța: 2 kilometri

KITUL DE PARTICIPARE #BEACTIVE

Aceasta proba are un kit de participare diferit fata de cele trei probe ale evenimentului: 10 KM, Stafeta 2 x 5 KM si Family Run, kit care va fi oferit de Agentia Nationala pentru Sport si consta in: tricou, sapca, rucsac, medalie BeActive.

Marimile articolelor sportive nu sunt garantate. Acestea vor fi ditribuite pe principiul primul venit, primul servit, in functie de disponibilitatea lor la momentul respectiv.

Ridicarea kitului de participare se va face de la Arena Nationala, terasa VIP, dupa urmatorul program:

  • vineri, 22 septembrie, in intervalul orar 16:00 – 20:00.
  • sambata, 23 septembrie, in intervalul orar 10:00 – 20:00.
  • duminica, 24 septembrie, in intervalul orar 09:30 – 11:30.

PROCEDURA RIDICARE KIT DE PARTICIPARE

Ridicarea kitului de participare se va face pe baza codului QR, actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre participant online sau in format fizic. Declaratia pe proprie raspundere online va fi trimisa pe email impreuna cu codul QR. Te rugam sa verifici adresa de email folosita la inscriere pentru a putea semna declaratia online, inclusiv folderul Junk/Spam/Promotion.

De asemenea, declaratia personalizata gata pentru tipar este atasata in emailul primit la confirmarea inscrierii. In cazul in care nici una din variante nu iti este la indemana, poti descarca declaratia pe proprie raspundere nepersonalizata pe care sa o printezi si completezi. Atentie! La fata locului nu vor exista declaratii pe proprie raspundere.
Pentru minori, ridicarea kitului de concurs se va face de catre adulti pe baza actului de identitate si a declaratiei pe proprie raspundere semnata de catre ambii parinti ai minorului. Declaratia speciala pentru participarea minorilor va fi trimisa pe email sau o puteti descarca de aici: declaratia pentru minori.

locuri limitate

Înscriși eveniment

BEACTIVE